célunk, hogy a vállalkozásod

EREDMÉNYESEBB NÉPSZERŰBB HATÉKONYABB DIZÁJNOSABB EGY ARANYBÁNYA

legyen!

Szeretnéd, ha weboldalad még több bevételt termelne?
Eredményesebb fizetett hirdetéseket szeretnél?
Kihasználnád a közösségi médiában rejlő lehetőségeket?
Előző
Következő

Ha a válaszod IGEN és szeretnél változtatni, elérni a vállalkozásod által kitűzött célokat, akkor a legjobb helyen jársz!

Az iTSupp csapata megtervezni, megalkotja a piacod, potenciális ügyfeleid eléréséhez leginkább megfelelő marketing stratégiát, melynek alkalmazásával, olyan vevők látogatnak majd a weboldaladra, akik valóban érdeklődnek a termékeid, szolgáltatásaid iránt, akiknek igazán szüksék van rád! 

Eszköztárunk főbb összetevői:

Google Ads

Kifejezésekre, kulcsszavakra készítünk kampányokat, így a Google keresések legelején leszel látható. Ha Gmailben, vagy Youtube-on szeretnél hirdetni, akkor jó helyen jársz!

Közösségi marketing

Facebook & Isntagram hirdetéseket készítünk és kezeljük a fiókodat. Mindkét esetben szöveget írunk, illetve posztokat kreálunk.

Email marketing

Az automatizált üdvözlő levéltől kezdve a szülinapi köszöntőig felépítjük a folyamatot. Webshopoknál szinte elengedhetetlen.

Keresőmotor optimalizálás, SEO

Először kielemezzük technikailag és tartalmilag a weboldalad, majd annak megfelelően hol változtatunk, törlünk, vagy hozzáadunk a tartalmakhoz. Kulcsszókutatás, linképítés, tartalomkészítés, optimalizálás.

Egyedi tartalom készítés

Saját készítésű videók, fényképek és a közösségi médiában felhasználható grafikus tartalmak (flyerek, infógrafikák,napi story és poszt) készítése.

mi így
dolgozunk...

Hogyan zajlik velünk a közös munka? Csak kattints és kiderül...

Helyzetfelmérés

helyzetfelmérés

Abban hiszünk, hogy a megfelelő marketing stratégia megalkotásához elengedhetetlen, hogy megismerjük egymást, a cég működését, termékeit/ szolgáltatásait, milyen az ideális ügyfél. Szeretjük ezeket a kérdéseket egy kötetlen beszélgetés keretében átbeszélni, hogy ezek alapján valóban cégre szabott stratégiát álmodjunk meg és valósítsunk meg, mellyel elérheted céljaidat!

Tervezés

Tervezés

Megnézzük weboldaladat, digitális jelenlétedet, amennyiben voltak korábbi kampányaidat, közösségi média aktivitásodat, hírleveleidet, online tartalmaidat. Ezek alapján, valamint a konzultáció alatt megismert információk alapján, elkezdjük a saját stratégiád megtervezését, megnézzük hol és miként érheted el a célközönségedet a leghatékonyabban. Nem ajánljuk neked a TikTok-ot, vagy Instagrammot, ha az nem hatékony számodra.

Megvalósítás

Megvalósítás

Miután a terveket átbeszéltük és számodra is szimpatikus, akkor megvalósítjuk és rövid határidővel már élvezheted is az online vevőszerző folyamatodat!

Támogatás

Támogatás

Megvalósítást követően, sem hagyunk magadra. Ott leszünk melletted, mint kiszervezett marketinges és folyamatosan monitorozzuk, finom hangoljuk a marketinges eszköztáradat, hirdetéseidet, hogy minél jobb eredményeket érjünk el közösen hónapról hónapra. Az elvárt eredmények mellett elengedhetetlenek a riportok is, amik segítségével követjük közös munkánk eredményét. Nincs mellébeszélés, mi számokkal támasztjuk alá az elvárásokat.

Miért dolgozz velünk?

·  Telefonon, személyesen szinte bármikor konzultálhatsz velünk

·  Rugalmasak vagyunk, mellébeszélés nélkül küldjük neked a statisztikákat

·  Levesszük a terhet a válladróés még több időt tudsz az ügyfelekre, céged működésére fordítani.

·  Csapatunk tagjai folyamatosan képzéseken vesznek részt, tanulnak, hogy a legfrissebb, leghatékonyabb online markering megoldásokkal segítsünk téged és céged működését!

·  Költséghatékonyabb megoldás kiszervezned a marketinget, mint belsős munkatársat alkalmazni.

·  Mivel csapat vagyunk, nincs szabadság, mindig van helyettes. 

·  Számos más szolgáltatásunk is van, amelyek segítségével még eredményesebb lehetsz: webshop készítés, egyedi médiatartalom, logógyártás.

Lépj kapcsolatba velünk...

Email: info@itsupp.hu
HÉT-PÉN 08:00 - 18:00, SZOM-VAS 10:00 - 14:00
lépj velünk kapcsolatba a számodra legkényelmesebb módon és dobj egy üzenetet a közösségi média legnépszerűbb csatornáin keresztül!
HATÉKONY DIGITÁLIS JELENLÉT
mi segítünk!